SKIMO Boí Taüll

Imatge de cartells informatius i promocionals per donar a conèixer l’esdeveniment del ISMF EUROPEAN CHAMPIONSSHIPS Skimo Boí Taüll.

Client

Turisme Ferrocarrils Generalitat de Catalunya

Data

2021-2022

Brífing i concepte creatiu:

L’estació d’esquí de Boí Taüll ubicada a la Vall de Boí, Alta Ribagorça, acull i organitza els ISMF European Championships d’esquí de Muntanya del 2022. Amb la cartelleria volem donar a conèixer i promocionar els campionats amb una imatge fresca, juvenil i amb una fotografia que defineix l’activitat que es realitzarà. Hem treballat amb una paleta de colors que s’integra amb la fotografia i que el grafisme forma part de tota la línia creativa que identificarà els campionats.

Campanyes publicitàries a Lleida

Públic objectiu:

Públic professional o aficionats de l’esquí i l’skimo que vulguin gaudir d’uns campionats l’alt nivell internacional.

Objectiu:

Mostrar a Europa el potencial de la Vall de Boí per acollir proves del més alt nivell internacional i fer gaudir a tots els assistents d’aquest entorn privilegiat.

Mitjans publicitaris:

Conceptualització, creativitat i disseny d’identitats visuals corporatives – Disseny editorial – Aplicacions publicitàries – disseny estratègic – retoc fotogràfic – copy i contingut- disseny on-line – spot tv – Maquetació i adaptació de materials

Campanyes publicitàries a Lleida
laGràfica agència de publicitat Lleida, disseny gràfic i web
× Contacta'ns