Disseny web

El teu nou web a mida: atractiu, funcional i adaptable a mòbils

Crea amb nosaltres qualsevol tipus de projecte web, estudiem cada cas i oferim la solució més adequada per a la teva empresa.

Amb nosaltres podràs crear pàgines web com:

 • Web presencial o landing page

 • Web corporatiu autogestionable

 • Web per a esdeveniments amb inscripció online

 • Crear botiga online o e-commerce

 • Portal web amb intranet de clients i connexió a base de dades (CRM)

Però tots els nostres projectes tenen aquests punts en comú: són impactants visualment, són funcionals i s’adapten perfectament a tots els dispositius (mòbils, tauletes i ordinadors).

Crear pàgines web amb laGràfica significa realitzar el projecte amb rapidesa i assertivitat: presentem dissenys totalment personalitzats, fugint de l’ús de plantilles prefabricades, perquè s’adaptin totalment a la identitat visual de la teva empresa i allò que vols comunicar.

Fem una revisió dels textos proposats i, si convé, et proposarem una reestructuració i correcció dels textos perquè s’assoleixin els objectius de comunicació.

De la mateixa manera, ens podem ocupar d’actualitzar i mantenir els continguts d’un web ja existent, si es considera que no cal renovar-lo. 

Som especialistes en Accessibilitat web:

 • Analitzem i adaptem la teva pàgina web per a aconseguir el nivell AA

 

Som especialistes en el desenvolupament web a les plataformes més conegudes:

 • Disseny web WordPress

 • Integració de botigues online dins de WordPress amb Woocommerce

 • Grans projectes d’e-commerce amb Drupal o Prestashop

 

Deixa’ns les teves dades i et truquem!

La teva pàgina web és un aparador al món

Potser la teva empresa no té (ni tindrà mai) l’objectiu de vendre online, ni ofereix serveis relacionats amb el sector tecnològic, i per tant, arribaries a la conclusió que amb una senzilla pàgina presencial on aparegui el logo i les dades de contacte o, fins i tot, amb una pàgina d’empresa a Facebook ja és més que suficient per a tenir presència a internet.

Avui dia tots consultem primer a Google informació sobre una empresa que li han recomanat, així com també cerquem serveis o establiments a Google Maps. Els usuaris són molt crítics, i si visiten un lloc web antiquat, sense informació suficient o amb problemes de funcionament, els generarà desconfiança i buscaran una alternativa que sí els ofereixi la informació que buscaven.

Un web que ofereixi molta informació interessant a l’usuari aconseguirà que els seus visitants s’hi passin més estona, i això enviarà dades positives a Google per a posicionar i valorar millor aquell web. De la mateixa manera, un web que carregui ràpid a dispositius mòbils i presenti la informació que necessita l’usuari amb precisió, veurà afavorit el seu posicionament per sobre de la competència.

Sabies que ja són majoria les persones que només utilitzen el mòbil per navegar per internet?

Plantejar un disseny web només per ser visitat des dels ordinadors és cosa del passat. Depenent de com sigui la teva empresa, sobretot si vens a client final, avui dia el teu lloc web el visitaran únicament des de telèfons mòbils.

Potser no fa gaire que vas renovar el teu web, però…

 • El teu web actual està adaptat per ser vist des de telèfons mòbils?

 • El disseny per a mòbils és clar i funcional?

 • La pàgina carrega amb rapidesa suficient des d’un dispositiu mòbil?

Si la resposta a alguna d’aquestes preguntes és no, és urgent una posada al dia del teu lloc web. Els usuaris volen immediatesa: després d’aconseguir que els usuaris entrin al teu web a partir d’una cerca a Google, si el web triga molt a carregar o no presenta la informació de forma clara i ordenada, tornaran enrere i seleccionaran el següent resultat de Google. Aquest fet influeix negativament en el posicionament d’aquell web.

Actualment, el públic no només es limita a fer consultes ràpides a través del seu telèfon mòbil, sinó que comparen resultats, compren productes i realitzen reserves sense utilitzar l’ordinador. Una web e-commerce amb un bon disseny responsive farà totalment innecessari desenvolupar una APP des d’on també es pugui comprar online.

Disseny web Lleida

Per què tenir un perfil d’empresa a les xarxes socials NO és suficient

Des de la irrupció de les xarxes socials, els usuaris les utilitzen per buscar informació sobre persones i empreses que els interessen. Especialment Facebook, amb les seves pàgines d’empresa, va esdevenir un referent per a obtenir informació sobre qualsevol empresa.

A les xarxes socials es poden publicar fotografies, ofertes, horaris d’obertura i tota mena d’informació interessant. A més, són molt fàcils de fer servir i actualitzar. Així doncs, es podria arribar a la conclusió que amb una bona pàgina d’empresa a Facebook i altres xarxes socials ja no cal tenir una pàgina web corporativa, però és una conclusió equivocada i perillosa per al teu negoci. 

s

No ho oblidis! Si no tens pàgina web no existeixes a internet

La teva pàgina web corporativa sempre serà teva en tindràs el control total. En canvi, del teu perfil personal o d’empresa a qualsevol xarxa social n’és propietària la xarxa social.

No dubtis a contactar amb nosaltres per resoldre qualsevol dubte o demanar pressupost, ajustem cada projecte web a les necessitats del client.

El risc de fer servir les xarxes socials com a pàgina web de la teva empresa

Mai serem propietaris de la nostra pròpia informació

Hem de tenir sempre present que mai tindrem el control absolut dels nostres perfils a les xarxes socials. Són abundants els casos en què Instagram ha tancat un perfil per alguna publicació que ha considerat poc adient, amb la conseqüència de perdre tots els seguidors i tota la feina feta durant anys.

Per descomptat que hem de ser presents les xarxes socials i oferir contingut de qualitat, però no podem confiar tota la nostra presència i prestigi digital a un tercer. Amb una pàgina web corporativa allotjada a un servidor privat, sabem que som propietaris de ple dret d’aquell espai a internet i que ningú ens el podrà eliminar ni modificar.

 

Les xarxes socials neixen i moren

No totes les noves xarxes socials arriben a popularitzar-se, i qualsevol d’elles pot ser la número 1 actualment per caure en desús uns anys després en favor d’una de nova, com ha estat el cas de Facebook amb Instagram.

Fa uns anys, era indiscutible que Facebook era la xarxa social número 1 en usuaris actius, però actualment ha perdut moltíssima quota de mercat en favor d’Instagram. Les previsions apunten a que la seva popularitat continuarà empitjorant, ja que els usuaris més joves ja ni tan sols es creen un perfil a Facebook. Això significa que els perfils d’empresa que han treballat durant anys a Facebook i han aconseguit una gran quantitat de seguidors dins d’aquesta xarxa social, actualment ja no obtenen la mateixa difusió que abans.

Si l’empresa ha sabut identificar les noves tendències a temps i ha obert un perfil a Instagram amb suficient antel·lació, continuarà tenint notorietat, però això suposa començar de zero en seguidors i contingut.

Potser estarem millor posicionats i tindrem més repercussió amb un perfil a la xarxa social de moda, però no sabem quant de temps durarà aquesta popularitat. Amb una pàgina web corporativa allotjada a un servidor privat, aconseguirem estabilitat i presència digital a prova de modes i tendències.

Si ja tens pàgina web però no et troben a Google… existeixes?

Una pàgina web professional inclourà una bona tasca de posicionament SEO On Page per aparèixer als resultats de cerca de Google, preferiblement a les primeres posicions.

Un web atractiu i responsive que no surt a Google no serveix de res

A laGràfica realitzem tasques per a millorar el posicionament de qualsevol pàgina web i aconseguir, així, que els teus clients potencials et trobin als motors de cerca.

Buscar el nom de la teva empresa a Google i que aparegui a la primera posició està molt bé, però… Si busques el servei que ofereix i la ciutat on s’ubica la teva empresa, apareix als resultats de cerca?

laGràfica agència de publicitat Lleida, disseny gràfic i web
× Contacta'ns