Branding i identitat corporativa

El branding no és només un logo: creem un univers gràfic que defineixi la teva marca

Una marca va més enllà d’un logotip i un eslògan. Confia en nosaltres per crear o renovar la identitat corporativa de la teva empresa: des del disseny del logotip i les seves diferents aplicacions, a l’estructuració d’una completa arquitectura de marca.

 

Disseny de la identitat visual Lleida

El disseny d’un logotip i naming és el punt de partida del branding, però cal establir altres estàndards visuals, verbals i experiencials que trametin uns determinats valors o “inputs” a l’audiència.

Totes les marques es comuniquen una manera determinada, ja sigui adoptant un llenguatge més col·loquial i amigable o un de més formal i tècnic. A laGràfica, quan duem a terme un projecte de branding, estudiem i definim també tots aquests aspectes de la marca a crear o renovar.

 

Univers de marca

Creem un univers gràfic que defineixi la teva marca, perquè sigui identificable allà on la trobis. El branding no es limita únicament al disseny d’un logotip, actualment les marques presenten tot un univers gràfic que les defineix i representa sense necessitat que el logotip hi sigui present. Aquests codis visuals potencien i projecten l’estratègia de marca.

 

A laGràfica vetllem perquè qualsevol projecte de branding estigui alineat amb els valors que s’han definit a l’estratègia de comunicació de la marca, la seva missió i valors.

Els nostres serveis de branding són:

  • Auditoria i estratègia de marca: arquitectura de marca, estratègia digital, experiència de client i usuaris

  • Identitat de marca: naming, tagline, identitat visual, manual d’identitat corporativa, espais de marca i disseny de les aplicacions gràfiques impreses i digitals

  • Comunicació de marca: estil verbal de comunicació corporativa i estil de comunicació interna

 

Les empreses següents han confiat en nosaltres per a la creació o renovació de la seva marca:

  • Paeria de Lleida

  • Consejo General de Colegios Oficiales de Ingenieros Técnicos Agrícolas de España

  • Prodeca, Generalitat de Catalunya

  • Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida

  • Restaurants La Tagliatella

  • Eix Comercial de Lleida

laGràfica agència de publicitat Lleida, disseny gràfic i web
× Contacta'ns