Màrqueting online i gestió de xarxes socials

La publicitat online és econòmica i efectiva

Executa una campanya de publicitat online amb nosaltres perquè la teva marca tingui gran visibilitat i popularitat a internet, i que aquesta visibilitat es tradueixi en vendes online.

Ajudem i plantegem els punts fonamentals en què s’ha de basar el teu contingut a internet. Ens centrem en la captació i fidelització de clients per generar posteriors vendes.

Gestió eficaç de la presència a internet de la teva empresa:

  • Estudi de la competència online

  • Planificació i gestió dels perfils a les xarxes socials

  • Creació de contingut de qualitat i noves vies de negoci

  • Actualització de continguts de la teva pàgina web

Som la cara, veu i boca de la teva empresa dins l’àmbit del web 2.0. Creem i gestionem els perfils de la teva empresa a les xarxes socials generant contingut interessant i útil per als teus seguidors. En aquest món que es troba en constant canvi, no naveguis en solitari!

Però cada empresa és un món, per la qual cosa oferim un servei personalitzat d’assessorament per determinar les necessitats de la teva empresa, sempre adaptant-nos al pressupost, requisits i polítiques corporatives de cada empresa.

 

Deixa’ns les teves dades i et truquem!

La comunicació en temps de crisi és més important que mai

A laGràfica hem creat i cedit aquesta campanya al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per a sensibilitzar a la població de la necessitat de quedar-se a casa durant els propers dies.

Altres peces de comunicació digital que són casos d’èxit

Establint uns objectius de comunicació, tant per a l’entorn offline com online, ens serviran de guia per a la construcció de l’estratègia. Fem també un estudi de la competència, per oferir continguts i necessitats diferents a les dels competidors, així com també definim i localitzem els diferents públics objectius als quals ens hem de dirigir.

I a més… som especialistes en el desenvolupament web a les plataformes més conegudes:

  • Disseny web WordPress

  • Integració de botigues online dins de WordPress amb Woocommerce

  • Grans projectes d’e-commerce amb Drupal o Prestashop

 

Si ja tens pàgina web però no et troben a Google… existeixes?

Una pàgina web professional inclourà una bona tasca de posicionament SEO On Page per aparèixer als resultats de cerca de Google, preferiblement a les primeres posicions.

Un web atractiu i responsive que no surt a Google no serveix de res

A laGràfica realitzem tasques per a millorar el posicionament de qualsevol pàgina web i aconseguir, així, que els teus clients potencials et trobin als motors de cerca.

Buscar el nom de la teva empresa a Google i que aparegui a la primera posició està molt bé, però… Si busques el servei que ofereix i la ciutat on s’ubica la teva empresa, apareix als resultats de cerca?

laGràfica agència de publicitat Lleida, disseny gràfic i web
× Contacta'ns