Els nostres serveis

Campanyes de publicitat

Planifiquem i produïm campanyes per comunicar la teva marca, productes i serveis al món. Pensem creativitats perquè funcionin tant a suport imprès com al món digital.

La creativitat és el nostre punt diferenciador, aconseguint que impacti al públic objectiu dels nostres clients i, així, sigui recordat.

Idees que fan vendre!

 

Branding

Una marca va més enllà d’un logotip i un eslògan. Confia en nosaltres per crear o renovar la identitat corporativa de la teva empresa: des del disseny del logotip i les seves diferents aplicacions, a l’estructuració d’una completa arquitectura de marca.

Creem un univers gràfic que defineixin la teva marca, perquè sigui identificable allà on la trobis.

Idees que es recorden!

 

Disseny gràfic

Al nostre estudi dissenyem catàlegs, fullets, llibres, cartellisme, estands per a fires, material per al punt de venda, packaging, guies d’estil…

Donem valor a la imatge de la teva empresa, oferim solucions gràfiques per a la publicitat, tant a suport imprès com a suport digital.

Idees que sorprenen!

 

Disseny web

Oferim tot tipus de projectes web, des de pàgines presencials, a portals web i botigues virtuals. El teu nou web a mida: atractiu, funcional i adaptable a tots els dispositius. Sabies que ja són majoria les persones que només utilitzen el mòbil per navegar per internet?

Tots els webs es pensen per potenciar el posicionament web a cercadors de forma orgànica (SEO) i la seva usabilitat.

Idees que funcionen!

 

Màrqueting integral

L’anàlisi és el primer pas per a la presa de decisions. Mitjançant el màrqueting, trobem solucions a les necessitats reals, tant de la teva empresa com dels teus clients.

Tenim la capacitat d’elaborar estratègies de màrqueting amb visió de curt, mig i llarg termini, tenint en compte l’entorn, el mercat i la globalització. Tot això, sempre amb la finalitat d’innovar i crear valor afegit.  

Idees que convencen!

 

Màrqueting online i xarxes socials

Executem estratègies perquè la teva marca tingui gran visibilitat i popularitat a internet. Ens centrem en la captació i fidelització de clients per generar posteriors vendes.

Som la cara, veu i boca de la teva empresa dins l’àmbit del web 2.0. Creem i gestionem els perfils de la teva empresa a les xarxes socials generant contingut interessant i útil per als teus seguidors. En aquest món que es troba en constant canvi, no naveguis en solitari!  

Idees que fan parlar!

 

× Contacta'ns